Úvod »»VÝHREVNÉ NADPULTOVÉ » BLC10 - Šokový schladzovač/zmrazovač - šoker
Číslo produktu / Názov tovaru: | ||||
---|---|---|---|---|
|
BLC5 BLC5 - Šokový schladzovač / zmrazovač - šoker |
NAŠA CENA 2 603,00 EUR |
VÝŠKA (cm): | 162,5 | ||
ŠÍRKA (cm): | 80 | ||
HĹBKA (cm): | 81,5 | ||
Kapacita vnútorného priestoru: | 10 x GN 1/1 alebo rošty 600 x 400 mm | ||
TYP CHLADENIA: | Ventilované | ||
PREVÁDZKOVÁ TEPLOTA: | +3/-18°C | ||
TERMOSTAT: | Digitálny | ||
PRÍKON (W): | 1 298 W | ||
NAPÄTIE (V): | 230V/50Hz | ||
Kapacita schladenia na +3°C (kg): | 40 | ||
Kapacita zmrazenia na -18°C (kg): | 28 |
Kľúčové vlastnosti produktu:
• nehrdzavejúca oceľ
• vrátane vnútorného snímača
• programovateľný termostat
• 4 nastavené programy
• koľajnice na gastronádoby gn 1/1 a euronorm
• samozatváracie dvere, možno zmeniť otváranie
• nastaviteľné nohy
Ďalšie vlastnosti produktu:
Parametre a obsah:
Teplotný rozsah: -18 až +70 / +3 až +70 °C
Klimatická trieda: 4 (do okolitej teploty a vlhkosti max. +32°C/60Rh)
Hrubá / čistá váha: 175 / 170 kg
Hrubý / čistý objem: 235 / 218 l
Kapacita GN: 10 ks
Kapacita schladenia: 40 kg
Kapacita zmrazenia: 28 kg
Dizajn a materiál:
Nožičky / počet: 4x nastaviteľné nohy
Kolieska: Na objednávku
Exteriér: Nerezová oceľ SS304
Interiér: Nerezová oceľ SS304
Počet a typ dverí: 1x krídlové samozatváracie plné dvere
Zmena otvárania dverí: Áno
Chladenie a funkcie:
Typ ovládania: Programovateľné
Typ chladenia: Šokové
Typ a spôsob odmrazovania: Automatické s horúcimi parami
Typ chladiva: R290
Množstvo chladiva: 150 g
Termometer: Áno
Výkon a spotreba:
Príkon: 1298 W
Napätie / Frekvencia: 220-240/50 V/Hz
Hlučnosť: 49 dB(A)
Rozmery:
Vnútorné rozmery (ŠxHxV): 660 x 420 x 870 mm
Vonkajšie rozmery (ŠxHxV): 800 x 815 x 1635 mm
Popis k produktu:
Šokové schladzovače / zmrazovače slúžia výborne pre zefektívnenie výrobného procesu stravovacích prevádzok, kedy jevyrobené jedlá možné šokovo schladiť alebo zmraziť, a uchovať ich tak pre neskorší výdaj. Šokové schladzovanie prebieha podľa vopred stanovenej krivky vychladzovania, aby pri procese bol maximálne potlačený výskyt a množenie mikroorganizmov.