Úvod »CHLADIACE SKRINE-presklené»CHLADNIČKY NA ZRENIE MÄSA » DA388 - Chladnička na suché zrenie mäsa
VÝŠKA (cm): | 172 | ||
ŠÍRKA (cm): | 59,5 | ||
HĹBKA (cm): | 71 | ||
OBJEM (L): | 388 | ||
TYP CHLADENIA: | Ventilované | ||
PREVÁDZKOVÁ TEPLOTA: | 0/+25°C | ||
TERMOSTAT: | Digitálny | ||
NAPÄTIE (V): | 230 V/50Hz | ||
POČET POLÍC: | 1 | ||
Osvetlenie: | ÁNO (LED) | ||
Účinný dezinfekčný systém UVC: | ÁNO | ||
Energetická trieda: | B |
Kľúčové vlastnosti produktu:
• ventilované chladenie
• automatické odmrazovanie
• digitálny termostat
• zámok
• vlhkosť vzduchu 60 - 90 %
• dvere z nerezovej ocele s dvojvrstvovým Low-E sklom
• nutnosť pripojenia k prívodu vody
• invertorový kompresor
• nerezová rukoväť
• záves s tromi hákmi
• LCD displej
• účinný dezinfekčný systém UVC
• LED osvetlenie
Ďalšie vlastnosti produktu:
Parametre a obsah:
Teplotný rozsah: 0 až +25 °C
Klimatická trieda: 4 (do okolitej teploty a vlhkosti max. +32°C/60%Rh)
Hrubá / čistá váha: 96 / 83 kg
Hrubý / čistý objem: 388 / 352 l
Výstavná plocha: 0.72 m²
Dizajn a materiál:
Exteriér: Čierna
Interiér: Nerezová oceľ
Vnútorné osvetlenie: LED
Počet a typ dverí: 1 krídlové presklené dvere
Počet a typ políc: 3 drôtené police
Chladenie a funkcie:
Typ ovládania: Elektronické
Typ chladenia: Ventilované
Typ odmrazovania: Automatické
Typ chladiva: R600a
Množstvo chladiva: 50 g
Termometer: Áno
Výkon a spotreba:
Energetická trieda: B
Denná spotreba: 1.7 kWh/24h
Ročná spotreba: 621 kWh/rok
Príkon: 170 W
Napätie / Frekvencia: 220-240/50 V/Hz
Rozmery:
Vnútorné rozmery (ŠxHxV): 490 x 551 x 1510 mm
Vonkajšie rozmery (ŠxHxV): 595 x 710 x 1720 mm
Popis k produktu:
Chladnička DA 'DRY AGE' zaistí zrenie mäsa do tej najvyššej kvality. Je vhodná do reštauračných prevádzok, do mäsiarstva ale aj na domáce použitie. Pokovované Low-E sklo poskytuje najvyššiu úroveň tepelnoizolačného výkonu chladničky. Odporúčanie: • nastavenie teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pre zaistenie dokonalého suchého zrenia hovädzieho a bravčového mäsa • mäso na suché zrenie musí byť čerstvé (ideálne do 5 dní od porážky zvieraťa) • je možné použiť aj mäso zrejúce vo vákuu, maximálne však po dobu 14 dní (odstráňte prosím vákuovú fóliu) • pre najlepšie suché zrenie hovädzieho mäsa použite mäso z mladej kravy s bežnou tukovou vrstvou, dobre prerastené • možnosti zrenia: zadné hovädzie možno zavesiť na hák do chladničky alebo položiť jednotlivé rezy na police • v prípade zrenia jednotlivých rezov na policiach venujte pozornosť ochrannej vrstve tuku, ktorá bráni stratám (ideálna veľkosť rezu je asi 2–4 kg) • odporúčame nechaťmäso zrieť na kosti • pri každom kontakte s mäsom používajte ochranné rukavice, nikdy sa nedotýkajte mäsa holou rukou bez rukavíc • najlepšia doba zrenia je 25–28 dní, ale je možné nechať mäso zrieť aj dlhšie ako 4 týždne Pre lepšiu reguláciu vlhkosti vo vnútri chladničky a intenzívnejšiu chuť mäsa odporúčame zakúpiť himalájsku soľnú dosku (nie je súčasťou) V prípade zakúpenia soľnej dosky: • rozbaľte soľné dosky a odoberte fóliu • položte soľné dosky na nerezový plech a vložte plech do stredu chladničky • každé 2–3 dni kontrolujte, či je na doskách voda, pokiaľ áno, odstráňte ju! •